Leverandører


SKOgfrua har som mål og tilby unike varer du ikke finner i de store kjedebutikkene. 

Selv er jeg glad i det vakre, spennende og gjerne litt rare. Dype farger og fløyel, sammen med robuste naturmatrialer og sarte små kopper.. det er butikken min.

For å få til en mix av alt dette har jeg knyttet til meg en rekke leverandører fra inn og utland. Etterhvert har jeg et ønske om å øke andelen norskproduserte, gjerne lokalproduserte varer.  Under følger en liten presentasjon av de ulike leverandørene samt en liten setning om bakgrunnen til at jeg har valgt akkurat disse produktene i butikken.

Ingrid Oline

Ingrid Oline

Ingrid Oline designer og produserer papir- og tekstilprodukter i Bodø. Produktene er laget av miljøvennlige materialer og med fokus på null eller lite svinn. Produktene har trykk av håndmalte illustrasjoner utført av Ingrid Oline. Produkter: Kort, gavelapper, plakater, bokmerker, notat- og fargeleggingsbøker, handlenett og interiørprodukter.

Ingrid er opptatt av å bruke miljøvennlige materialer,og har et øye for hver minste detalj. Ingrid Oline holder til i Bodø, og ble starter høsten 2017. www.ingridoline.no/

Ingrid er en ung grunder som har imponert med sin kreativitet, sitt pågangsmot og gode humør. Produktene holder god kvalitet, er unike og lokalprodusert.

SKOgfrua har et stort utvalg kort og pakkelapper i butikken.

Det sorte får

Det sorte får

Der ingen skulle tru, ligg det ei unik bu!

På nydelige Engeløya i Steigen langt nord i Nordland ligger en koselig gård i foten av Sætertinden. Her driver bonden og budeia med sau, i tillegg til alle andre prosjekter de har på gang. Det Sorte Får begynte som gårdsbutikk hjemme på gården november 2017. Her ble det i all hovedsak solg hjemmelagde og spesielle produkter, ting man ikke finner masseprodusert eller som er importert fra andre siden av jordkloden. Noe gjenbruk og noe nytt, men alt unikt, og "hæmlaga". Og med god kvalitet.

SKOgfrua har tatt inn Gerilja asjetter fra det sorte får! Vakker porselen med nordnorske kraftuttrykk! Dette måtte vi bare ha i butikken. det Sorte får er opptatt av miljø og bærekraft samt ta vare på  de gode øyeblikkene i hverdagen. Konseptet passer perfekt inn i SKOgfruas filosofi.

Aaserud lys

Aaserud lys

Aaserud Lys

...et lite lysestøperi som holder til i Totenvika, nær Skreia i Østre Toten.

På et tidspunkt når avansert teknologi øker i dagliglivet, kan et tradisjonelt produkt som et dyppet lys raskt skape en ekte atmosfære som hjelper deg til å pause, slappe av og nyte dagens øyeblikk.

Med ekte håndverk og stor presisjon er det opprettet stearinlys som er noe utenom det vanlige. 
Aaserud Lys har fornøyde kunder over hele Norge.

Våre kunder er privatkunder og de er innen design og interiørbutikker som innser at oppmerksomhet på detaljer gir en spesiell og minneverdig opplevelse.

 Vi har spesialisert oss på lange, elegante selskapslys og vårt bestselgende  hjertelys.

Vi lager bordkranser med 4 og 6 lys, lysekrone hengende fra taket og Hellig tre kongers lys.

SKOgfrua har tatt inn vakre og unike lys fra denne leverandøren. tradisjon, håndtverk og kvalitet.

Melody Rose

Melody Rose

Etablert i London 2011 av designer Melanie Roseveare.  Melody Rose er kjent for høy kvalitet, moderne fine bone china  med en twist, til hverdags og fest. 
Melanie fokuserte i begynnelsen på å forene det uventede og det tradisjonelle. Bilder som både sjokkerer og behager ble satt sammen og balansert.

I kombinasjon med Vakre vintage Victoriask china har hun plassert bilder som pirrer nyskjerrigheten, en sammenstillig som forener det vakre og litt rampete rare. En merkevare ble etablert.

Melody Rose er designet for mix og match, til bruk som hele sett,  en kopp alene eller sammen med det du har fra før av servise. Kombiner gjerne gammelt og nytt. Melody Rose  produserer nå sitt eget fine bone china servise hos tredje generasjon pottemakere i Stoke-on-Trent.

Vi har jevnlige leveranser fra london og kan bistå dersom du ønsker noe annet enn det du finner i butikken.

SKOgfrua møtte Melanie på portobello road mange år tilbake. Melanie var nyetablert og hadde et utvalg gamle engelske porselens kopper upcykled design som bare traff meg midt i hjertet. Jeg kjøpte min første tekopp av henne denne dagen og har siden samlet på ulike, vakre og litt rampete tekopper. Da SKOgfrua skulle åpne butikk var det ingen tvil om at dette skulle være en del av utvalget. SKOgfrua er i dag eneste forhandler av Melody Rose i skandinavia.

Au Maison

Au Maison

Au Maison sier selv:

Inspirerer til "joyful living!" 

Skjønnhet, eleganse og kvalitet siden 1998
AU Maison er et dansk selskap innen interiørdesign som opererer internasjonalt. Vi ble etablert i 1998, like utenfor Aarhus, Danmark.

AuMaison tror at skjønnhet har evnen til å øke kvaliteten i ditt hjem og ditt liv!    AuMaison fokuserer derfor på estetikk i alle detaljer gjennom hele produktutviklingsprosessen, samtidig som vi holder brukervennlighet og eleganse i tankene.
Siden begynnelsen har alle våre unike stoffer blitt designet i Danmark, mens alt trykk og belegg foregår i EU - noe som sikrer høy kvalitet i våre produkter.
Gjennom vår forpliktelse til utforming og produksjon av livsstilsprodukter, streber vi etter å gjøre vakker design tilgjengelig for flest mulig. Bare fordi vi er suckers for skjønnhet, og fordi vi tror at  " life is too short for ugliness".

SKOgfrua har et utvalg velurputer og gulvtepper i butikken. Andre varer fra katalogen kan bestilles. Her er det mye fint. Farger, mønstre, blomsterprint men også en mer dempet og naturlig tilnærming i lin og bomull ...Jeg bare elsker det!

Produktene inspirerer til et lekent hjem, lune soffakroker og fargerikt utemiljø. Varene holder god kvalitet og alle puter har dunfyll. Jeg sier bare:

Glede, glød og begeistring! 

Broste Cobenhagen

Broste Cobenhagen

Fra Broste: Broste Copenhagen er et av Skandinavias ledende interiørmerker, basert i København, etablert tilbake i 1955. Vi har en lang tradisjon for å reise verden for inspirasjon og materialer, som vi skandinaver alltid har gjort.
Det er viktig for oss at materialets originale følelse og dens karakter forblir intakt - med fokus på høy kvalitet og vår velkjente nordiske signatur i sluttdesignet.
Med to kolleksjoner hvert år, omfatter Broste Copenhagen et utvalg av lys og lykter til servise, hjemmetekstiler og dekorative gjenstander.

SKOgfrua har tatt inn et lite utvalg lys og servietter. I hovedsak er det ifht hage og uteliv denne leverandøren er representert hos SKOgfrua. Litt dill og dall som pynter opp inne og ute havner også gjerne i butikken.  Broste kom med som leverandør da jeg våren 2018 var på utkikk etter hagemøbler og utepotter i naturmaterialer. Deilige solstoler i bambus ble raskt revet bort. Krakker i betong, grove utepotter og hengestol i bambus.

Nordal

Nordal

Nordal er en familiedrevet interiørvirksomhet med 30 medarbejdere og forhandlere over det meste av Europa og i USA.

De sier selv: 

Med en felles passion for farver, former og estetikk driver de tre søsken Signe Nordal Madsen, Mads Nordal Petersen og Emil Nordal virksomheten Nordal, som ble grundlagt av deres far i 1991.

FREMHEV DIN STIL 

En personlig indredning handler om at se innover. Velg derfor med hjertet, når du iinreder ditt hjem og gå etter det som gjør deg glad. Vi mener, at godt design har en funktion.  enten den er visuell eller praktisk. Hos Nordal får du derfor estetisk design, til nytte i hverdagen. Fra den dekorative detaljen, som skaper varme i kjøkkenredskapene du bruker i det praktiske arbeidet. Samtidig betyder det alt for oss, at kvaliteten er i orden. Sånn har det vært siden begynnelsen i 1991.

VELG MED HJERTET – DET GØR VI

Et hjem bygges over tid. Ikke utfra flyktige trender. Vi tror derfor på holdbare løsninger, som skaper hjem med personlighet. Hjem, som er interessante og sammensatte.

Vi finner inspiration i trender og tendenser. Men de dikterer oss ikke. For oss handler det ikke om å gjøre som alle andre, men om å følge hjertet i arbeidet med at forene estetikk og funktionalitet. Dét mener vi, skaper den beste balancen i hjemmet.

Nordal hos SKOgfrua:                                                                           

Nordal har en rekke produkter i jern. De store jernskapene og tunge lysestakene var det som fikk Nordal inn hos SKOgfrua. Deler av innredningen i verkstedet er fra Nordal. Solide, kraftige, møbler i rått desig som minner om gammel industri . pga av liten plass må møbler og større interiør leveres på bestilling.  SKOgfrua har en god del småartikler som feks. skuffeknotter, knagger og speil, samt lysestaker i butikken, jevnt over.

Sheperd

Sheperd

VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ SHEPHERD OF SWEDEN

Shepherd of Sweden, grundat 1982, är ett lifestyleföretag med kontor och lager i Svenljunga samt egen tillverkning i Europa. Vår vision är att förse marknaden med världens mest attraktiva varumärke för produkter i fårskinn och fårull med skandinavisk design. Shepherd of Swedens produktsortiment innefattar tofflor, skor och accessoarer samt heminredning. Produkterna säljs över hela Europa, USA och delar av Asien. Allt i fårskinn eller fårull. Helt naturligt.

SKOgfrua var på utkikk etter gode og varme tøfler med god passform for de fleste føtter. Sheperd har utgangspunkt i rene naturlige råvarer og gode håndtverkstradisjoner. I butikken hos oss kan du finne tradisjonelle tøfler men også tøfler med mer vågal eller ekslusiv utførelse. Varme og laget i ren og myk ull! Vi har også ullvask og flekkfjerner til ullpruduktene fra Sheperd. et lite utvalg av puter og sitteunderlag til sykkelseter og stol, så vel som varme vintervotter.

Yankee Candle

Yankee Candle

SKOgfrua har et lite utvalg duftlys fra Yankee Candle.