SKOgfrua 1.år og en del av Norwegian made


14. februar 2018 åpnet SKOgfrua butikken i Heggskog. Lange dager og bratt læringskurve har det blitt, uten tvil. Takket være fantastiske kunder og besøkende er vi her fortsatt, med pågangsmot og styrket i troen på at det er behov for skomakertjester i området. Vi kan fortelle at våre egenproduserte varer, nå også er en del av merkevareordnongen  Norwegian made . 


Norwegian Made er en merkeordning som garanterer at produkter med konglemerket virkelig er laget i Norge. 

Gjennom en søknad hvor bedriftene dokumenterer at de produserer sine varer i Norge, får norske håndverkere, kunsthåndverkere, kunstnere og produsenter muligheten til å bruke merkene for å synliggjøre norskproduserte varer.

Bærekraftig produksjon og lokal verdiskaping er viktig for forbruker 
og merket gjør det enklere å finne frem til og velge norske produkter. 

SKOgfrua produserer varer hovedsaklig i skinn og lær, gjerne i kombinasjon med kanvas, fløyel og lin. All produksjon foregår i verkstedet på Heggskog, Øvre Evjen. Vi tilstreber å lage gode og brukervennlige kvalitetsprodukter som med riktig stell, kan glede eieren lenge. Vi opplever en økende etterspørsel etter egenproduserte og lokalproduserte varer. Det gleder vi oss over. Under fanen butikk/produkter finner du flere av våre egenproduserte varer i serien APROPO og NOSTALGI.

Vi har gjennom året produsert unike varer tilpasset kundens ønsker og behov, ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller ønsker noe ingen andre har, eller noe litt annerledes enn det du finner på sidene eller i butikken.