Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

SKOgfrua skomakerverksted ble etablert på eiendommen Heggskog, i sørfold kommune Oktober 2017. Navnet SKOgfrua har sin bakgrunn i beliggenheten i skogen , en liten avstikker fra E6, på eiendommen Heggskog. siden jeg er frua på Heggskog og SKOmaker måtte det bare bli SKOgfrua. Skogfrua er også navnet på en sjelden blomst samt synnonym for Huldra, dette betrakter jeg som ren bonus. 

Drømmen om å arbeide kreativt samt ha muligheten til å kombinere interessen for farger og interiør med et håndtverk, ligger til grunn. Ønsket om å ha en fri og selvstendig arbeidshverdag,  tuftet på glede glød og begeistring har vært sterkt.  

Husbonden har snekret og stått på og i Februar 2018 åpnet vi butikk med gaver og interiør i tilknytning til Skomakerverkstedet.  Responsen har vært god, og med en stadig økende kundegruppe som ønsker å handle på nett, åpner vi nå også nettbutikk. Vi skriver Februar 2020.. 

I dag leverer vi tjenester til privatpersoner og lokale bedrifter. I tillegg til reparasjoner, produserer SKOgfrua skinn og lærvarer under eget merke i serien APROPO og NOSTALGI. Disse selger vi i butikken/nettbutikken sammen med interiørartikler fra andre produsenter. All produksjon av SKOgfrua produkter, foregår i det lille verkstedet på Heggskog. 

Norsk produksjon er viktig for SKOgfrua. Derfor vil du finne flere små norske leverandører i butikken vår, enkelte av dem har lokal tilknytning. Sammen med store Svenske og Danske leverandører skaper dette et variert utvalg i alle prisklasser. Vi jobber for god kvalitet i alle ledd, og etterstreber et utvalg unike varer som man ikke finner overalt. 

Håper du finner noe du liker i butikken vår! 

Janne og Andre´