Verkstedet


SKOmakerverksted i sørfold kommune. Etablert november 2017, i et rødt uthus på tunet til eiendommen Heggskog i Øvre Evjen. Verkstedet ligger en liten avstikker fra E6 og det er skiltet ved avkjøring. Verkstedet ligger øverst i bakken, like ved en snuplass. 

Tjenester

sålebytte

Verkstedet tar imot reparasjoner av sko, ryggsekker og fritidsklær som feks til jakt og fiske. Verkstedet har fast åpningstid på hverdager samt helgeåpent i sessong. Se åpningstider.

sålebytte
shoe care

Skoprodukter

shoe care

I verkstedet kan du også få veiledning i skopleie samt kjøpt gode pleieprodukter og skotilbehør som, innleggsåler og skolisser.

Drop point

leveringsklare sko

For å gi et tilbud nærmere der folk bor, har SKOgfrua etablert Drop point flere steder i området

Ved et drop point kan du levere sko og vesker for reparasjon. Du skriver navn, mobilnummer og hva du ønsker reparert på en lapp som du fester til skoen.

SKOmakeren tar så kontakt med forslag til løsning samt betalingsinfo på sms. reparasjonen vil bli foretatt når betaling foreligger og levert på drop point når reparasjonen er gjennomført.

Større produkter som ryggsekker, klær, hagepaviljonger osv må leveres direkte i verkstedet for vurdering.  

 

leveringsklare sko
Sko klar for innending til reparasjon hos skomaker

Innsending

Sko klar for innending til reparasjon hos skomaker

Dersom du ikke ønsker eller har mulighet for å levere i verkstedet eller ved et drop point, kan du sende inn reparasjoner pr post. Det kan være lurt å ta kontakt med SKOgfrua i forkant slik at du vet at dette er en reparasjon som lar seg gjennomføre.

Når du sender reparasjoner pr post, fyller du enten ut skjema som ligger under fanen drpo point, eller fester en lapp med navn og mobilnummer på produktet. Dette for at skomakeren skal kunne ta kontakt med pristilbud samt betalingsinfo på sms. 

Reparasjoner innsendt pr post blir utført når betaling foreligger.